SARAS PIZZARIA & GRILL BURGERHOUSE

SARAS PIZZARIA & GRILL BURGERHOUSE

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 2018 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Saras Pizzaria & Grill Burgerhouse. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 maj 2022 at 20:32 God mad og god service :-)
27 apr 2022 at 4:53 Super hurtig levering og god mad
3 apr 2022 at 0:10 Bestilte en kylling meny og fik en udtørret vissen fugl serveret… det var lige 85 kr i skraldespanden. Ikke nok med fuglen, så var min burger våd så den gik igennem papiret den var pakket ind i.
2 apr 2022 at 21:34 Over 30 min. forsinket. Iskold burger, bløde slaskede fritter. Bad dem udelade en ingrediens, det ignorerede de. Dårlig oplevelse.
22 mar 2022 at 5:53 Jeg fik leveret det tørreste pitabrød nogensinde- brødet virkede halvgammelt, og der var tæt på ingen dressing i. Øv
10 mar 2022 at 20:10 Maden kom en halv time for sent, så vi sammenlagt ventede halvanden time på levering. Begge pizzaer lå rodet i æsken og den ene foldet over (bestilt som almindelig pizza) og den anden var på den kolde side af stuetemperatur.
1 mar 2022 at 0:10 Bestilte en Birger uden ketchup, den kom med ketchup… Hurtig levering, men han kunne ikke finde min dør så måtte selv ud på p-pladsen
12 feb 2022 at 8:36 Altid god service, altid hurtig levringen, og altid lækker og varm mad.
27 jan 2022 at 17:44 Jeg synes der var lidt for meget peber i spaghetti carbonara i dag. Men ellers er jeres meget lækker.
1 jan 2022 at 22:49 Leveringstid var lidt lang, men forventeligt og helt ok i dag. Dog var maden helt kold, ved levering, og det synes jeg ikke er ok, selvom travlhed må forventes i dag. Det er ikke lækkert med kold pizza og kolde pommes frites.
26 dec 2021 at 21:24 Risen var så klistret og kebab var så tørt. Pizzaen var koldt. Desværre var ikke en god oplevelse.
19 dec 2021 at 7:07 Kyllingen var lille og lidt tørstegt. Ellers god mad.